2013. szeptember 20., péntek

Szünet

Amint azt bizonyára ti is észrevettétek, újabban eléggé megritkultak a bejegyzéseim. A jó oldala viszont ennek, hogy végre sikerül az első igazi lakásunkban megvetni a lábunkat a közeljövőben.
Nem mondom, hogy szerelem volt első látásra, mert tetszett ugyan az ingatlan, de elég zűrös jogi és anyagi állapotban volt. Utólag visszatekintve nem is biztos, hogy lenne kedvem újra belevágni a dologba. Egyébként sem vagyok egy türelmes típus, de amikor a bürokrácia az én időmmel és a türelmemmel játszik, attól a hajam tépem, mert pont az idő az, amit soha, sehogy, senki nem tud visszaadni nekem.
Most viszont én kérek egy kis időt tőletek, amíg rendezzük a dolgainkat, na meg amíg lesz egy új konyhám sütögetni :) Addig is olvasóként itt maradok, tehát nem búcsúzom, nem szabadultok tőlem. Sőt, mondhatni szívesen veszem érdeklődéseteket hogylétem felől :)
Virtuális ölelés:
tejszínhab
 

fotó:www.freshome.com

11 megjegyzés:

  1. Szívből gratulálok, ez nagy dolog! Én már csak tudom. Várunk vissza!

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy rendeződött a lakás-dolog! :))) Kíváncsi leszek az új konyhádra, remélem legalább egy apró részletet megmutatsz majd belőle. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon gratulálok nektek az új lakáshoz! :) Alig várom már az új tejszínhab csodákat, szóval mielőbb várjuk a bejegyzéseidet! ;) Puszi!

    VálaszTörlés
  4. De jó! Gratulálok! Sok sok kellemes és nagyon boldog percet és órát kívánok az új kuckóba! :)

    VálaszTörlés
  5. Legyetek nagyon boldogok és süss finomakat nekünk az új konyhádban:))

    VálaszTörlés
  6. Haboska, őszintén remélem, hogy végre megérdemelten lazíthattok egy picit az új lakásban! Annyira megérdemlitek már! Ja, és simán belefér, hogy néha kiöntsd a lelked, és sztorizgass, mi kíváncsian várunk minden infót! :))) Hajrá, hajrá, már közel a cél!

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok, élvezzétek az új lakást, szépítgessétek, aztán várunk vissza, ha kész a konyha:) Jó ez a kép:) Szép hétvégét kívánok:)

    VálaszTörlés
  8. Örülök, hogy sikerült az új lakás! Nagyon várom a bejegyzéseidet! Biztos remek dolgokat készítsz majd az új konyhádban! :)

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok az új lakáshoz!:)
    Sok boldog órát kívánok a konyhában, és nagyon várom/várjuk a finomabbnál finomabb recepteket!:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...