2013. április 7., vasárnap

Megint színház / Cake for theatre dancer

Emlékeztek még a színházrajongó lány tortájára Miss Saigonnal? Most ismét az ő kérésére készült torta, ezúttal viszont az Operettszínház egy táncosának. Abban egyeztünk meg, hogy különböző táncos sziluettek szerepelnek majd az oldalán, a tetején a táncosok egy álarcával, és én rákottáztam a Happy Birthday-t is a tetejére (énekből sosem voltam jó, énekelni sem tudok, bár anyukám énektanár, sajnos a tehetséget nem örököltem tőle, így a kottázáshoz jó barátomat, a google-t hívtam segítségül:)


Összességében egy elegáns torta lett szerintem, az álarc nélkül nekem jobban is tetszik. Nagyon élveztem a festegetést, egyszerű, mégis látványos lett a végeredmény. Belül 4 réteg csokis piskóta, 2féle csokikrémmel (ét és tejszínes) megtöltve. Remélem, hogy az ünnepeltnek is ízlik majd!



Egyik kedvencem, a Jacko-figura:
One of my favourite figures on the cake, Jacko: 


Álarccal:
With the mask on: 




Do you remember the cake of the musical-fan girl? She brought this cake of mine, for one of her friends, a theatre dancer. Therefore, I painted some dancing silhouettes on the side of the cake and made their mask from marzipan as top decoration. The notes on the top add out the notes for the Happy Birthday song :)
Inside it is four layers of fine chocolate pastry, and two different chocolate creams: dark and creamy. I like it better without the mask, as it seems to be more elegant. I hope the young man will like it as well!

12 megjegyzés:

  1. Nagyon bejön nekem ez a fekete-fehér színvilág és szuperek lettek a festett figurák! Nagyon ügyes és ötletes voltál! :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett a festés,igazán ügyes vagy!!!

    VálaszTörlés
  3. Szép lett, főleg a sziluettek teszenek :) ügyi vagy :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is jobban tetszik az álarc nélkül!

    VálaszTörlés
  5. Hát elpepecseltél nem keveset! :) Jacko tényleg nagyon tuti, képzeld gyerkőceimmal épp ma nézettem végig a Smooth Criminal 10 perces vágatlan verziót, hát teljesen ki vannak akadva, hogy zenélni és táncolni így is lehet. :)) Csúcs a tortád!

    VálaszTörlés
  6. Sokkal jobb, ha kézügyességed van, mintha énekelni tudnál! Így mi is kapunk ízelítőt! :-)

    VálaszTörlés
  7. Persze, hogy emlékszem!!! Minden általad készített gyönyörűség belevésődött a retinámba! Mint ahogy ez a torta is. Szívesen megnéztem volna, hogyan örül egy színházi táncos a meglepetés tortájának:)

    VálaszTörlés
  8. Szépséges! Ügyesen elkészítetted! :) A fehér-fekete-piros meg nagyon feldobja a színvilágot! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó lett!! Köszi még egyszer! :)

    VálaszTörlés
  10. Aranyosak vagytok!
    Bori, neked külön köszi a visszajelzést :) Várlak máskor is ;)

    VálaszTörlés
  11. Szerintem úgy jó, ahogy van! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...