2011. december 8., csütörtök

Angyali érintés / Angel cake

Ezt a megoldást még nem láttam senkinél, és épp maradt egy kevés pillecukros fondantom, hát nosza. Belül vaníliás piskóta oroszkrém ízesítéssel.


A nap tanulsága pedig: győztes csapaton ne változtass! Aznap próbáltam ki egy új piskótát - nem jött be, morzsálódott, és tejszínes krémmel együtt... vááá, a hajamat téptem. Némi vajkrémmel és dupla réteg fondanttal így sikerült korrigálnom, de alig mertem megmozdítani, a háttér ezért ilyen béna. Bocsi :). A márványos hatást direkt meghagytam. A dizájn miatt megmutatom nektek, mert a szárnyacskáim tetszenek magamnak. :) Ami még tetszik, hogy a gyöngyök nem hófehérek (szintén pillecukor fondantból vannak), így méginkább ráerősítenek a gyöngyház árnyalatra, ami olyan "angyali". A végén kevés lüszterport is szórtam a szárnyakra a csillogás érdekében.8 megjegyzés:

 1. Nagyon eredetien értelmezted az angyali érintés kifejezést! Jól néz ki a tortád!
  Új piskóta kipróbálás.......hát van h így jár az ember, de majd legközelebb jobb lesz. Ha nem írod észre sem lehet venni:)

  VálaszTörlés
 2. Csak úgy tudsz fejlődni és tökéletesedni ha próbálkozol ezzel-azzal... :) Aztán van olyan, hogy nem jön be a dolog... De ha igen, akkor az nagy öröm tud lenni! :) Jó ötlet ez a szárnyas megoldás! :)

  VálaszTörlés
 3. Tetszik! Jól is esik most angyalszárnyakat nézegetni. Na jó, nem lehet minden tökéletes... Az íze biztos finom. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett! Olyan teljesen mintha a torta egy nyaklánccal lenne körbefogva!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a kedves szavakat. Igyekszem:)

  VálaszTörlés
 6. Kis helyeske! Mekkora volt? A lüszter tényleg nagyon kiemeli a szárnyakat.

  VálaszTörlés
 7. Köszi, M@rti, ugye milyen jó szárnyacskákat készíteni? :) Ez csak egy kicsi torta volt, 18 cm-es :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...