Ezt a megoldást még nem láttam senkinél, és épp maradt egy kevés pillecukros fondantom, hát nosza. Belül vaníliás piskóta oroszkrém ízesítéssel.
A nap tanulsága pedig: győztes csapaton ne változtass! Aznap próbáltam ki egy új piskótát - nem jött be, morzsálódott, és tejszínes krémmel együtt... vááá, a hajamat téptem. Némi vajkrémmel és dupla réteg fondanttal így sikerült korrigálnom, de alig mertem megmozdítani, a háttér ezért ilyen béna. Bocsi :). A márványos hatást direkt meghagytam. A dizájn miatt megmutatom nektek, mert a szárnyacskáim tetszenek magamnak. :) Ami még tetszik, hogy a gyöngyök nem hófehérek (szintén pillecukor fondantból vannak), így méginkább ráerősítenek a gyöngyház árnyalatra, ami olyan "angyali". A végén kevés lüszterport is szórtam a szárnyakra a csillogás érdekében.
Nagyon eredetien értelmezted az angyali érintés kifejezést! Jól néz ki a tortád!
VálaszTörlésÚj piskóta kipróbálás.......hát van h így jár az ember, de majd legközelebb jobb lesz. Ha nem írod észre sem lehet venni:)
Aranyos lett a torta!
VálaszTörlésCsak úgy tudsz fejlődni és tökéletesedni ha próbálkozol ezzel-azzal... :) Aztán van olyan, hogy nem jön be a dolog... De ha igen, akkor az nagy öröm tud lenni! :) Jó ötlet ez a szárnyas megoldás! :)
VálaszTörlésTetszik! Jól is esik most angyalszárnyakat nézegetni. Na jó, nem lehet minden tökéletes... Az íze biztos finom. :)
VálaszTörlésNagyon szép lett! Olyan teljesen mintha a torta egy nyaklánccal lenne körbefogva!
VálaszTörlésKöszönöm a kedves szavakat. Igyekszem:)
VálaszTörlésKis helyeske! Mekkora volt? A lüszter tényleg nagyon kiemeli a szárnyakat.
VálaszTörlésKöszi, M@rti, ugye milyen jó szárnyacskákat készíteni? :) Ez csak egy kicsi torta volt, 18 cm-es :)
VálaszTörlés