2011. december 22., csütörtök

Gasztroajándékok II. - Mézeskalács koszorú csavart mintával / Christmas gastro gifts II.

Mohánál láttam meg ezeket a gyönyörűségeket és kedvet kaptam a kipróbálásukhoz. Háát meg kell mondjam, van hova fejlődni. Ez is mehetett volna M@rti bevállalom-játékába, mert a mézeskalácsom túl puha lett, és sütőből történő kivétel után rögtön összeesett, mint valami részeg a kocsma előtt. Nem adtam fel, elhatároztam, hogy megmentem (hát nem? Mások 10 éve kísérleteznek mézeskalács-receptekkel, én gondoltam, megy az elsőre is :D Éljen az optimista szemlélet!). A cukormáz egy egész napot száradt rajta, de mire odáig jutottam, hogy kidekorálom, szegény vmiért megrepedezett. Na, végül ez lett belőle. Első próbálkozásnak mondjuk 5/10 :) Várom a következő karácsonyt :)



6 megjegyzés:

  1. Én a mézeskaláccsal mindig úgy járok, hogy majd következő karácsonyra...
    Pedig idén vettem hozzá nagyon tuti kiszúrót is - végül idén sem sütöttem ilyet!
    Így mindig ámélkodva nézem a másoknál készült csodákat és sóhajtozva, kissé pironkodva megbeszélem magammal, hogy jövőre aztán most már tényleg! Remélem az én elsőm is sikerül ilyen jól! :)))

    VálaszTörlés
  2. Szerintem mutatós lett. Én nem tudok ilyet sem :))

    VálaszTörlés
  3. Szerintem meg csudijó lett, nekem tetszik! :))

    VálaszTörlés
  4. Nekem is tetszik,majd eljön az az idő is,hogy neked is fog tetszeni mézesről csak annyit,hogy sütőpapíron kell sütni és csak lehúzod a tepsiről,úgy hagyod kihűlni. Csak másnap szabad írókázni!
    Az én mézes tésztám mindig mindenkinek sikerült még eddig egyszerű próbált ki,még cukrász korszakomból maradt a recept!

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon tetszik! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon mutatós lett! Ügyi vagy! Idén nem készítesz? :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...