2014. augusztus 11., hétfő

Esküvői cukorvirágok / Sugar flowers for our wedding

Ígértem, jövök még esküvői képekkel (polgáris bejegyzést itt találjátok, illetve a fantasztikusan ügyes Pixie blogger barátnőmnél), azon belül is a blogon leginkább érdekes elemmel, a tortával :)
A szépséges pünkösdi rózsák a tortán Millye-nek köszönhetőek! Sajnos a cukrászunk képtelen lett volna elkészíteni (az alap terv a rózsa volt, de azt sem vállalta), ezért mielőtt teljesen átmentem volna menyasszörnybe, felvettem a kapcsolatot Millye-vel. Türelme és kedvessége végtelennek bizonyult, szeme sem rebbent, mikor egy hirtelen ötlettől vezényelve rózsáról pünkösdi rózsára váltottam. És ő még keveset látott belőlem az esküvőszervezés alatt, kérdezzétek a részletekről Hercit. Vagy ne...
Mindenesetre fogadjátok szeretettel az elkészült képeket, szigorúan csak néhányat, persze, aki nem tud ellenállni, annak szívesen leírom a többi kép hollétét.
Azért hamarosan én is hozok tortát, de most leköt a tény, hogy ebben a kettőben gyönyörködhetek :D

Beautiful sugar peonies from my fellow blogger Millye, and a few photos of our wedding. Hope you like them!A legjobb rész persze az volt, amikor a cukiba átvittük a virágokat, ott pedig az egyik hölgy vízbe akarta tenni őket :)) Drága Millye! Még egyszer nagyon köszönjük a türelmedet és a szépséges virágokat! 15 megjegyzés:

 1. Gratulálok, sok boldogságot kívánok! A virágotok csodás valóban olyan mintha élne?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük, Éva! Igen, valószínűleg ez téveszthette meg a hölgyet is a cukiban ;)

   Törlés
 2. Köszönöm a csodaszép fotókat! Még egyszer sok boldogságot kívánok nektek! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük a gyönyörű koszorút...! na arról sem nagyon hitték el, hogy selyemvirág ;)

   Törlés
 3. Szóval Millye és Pixie...semmit sem bíztál a véletlenre, úgy látom...és milyen jól tetted! :-) <3 Csodaszépek vagytok!! Sok boldogságot még egyszer!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, mázlim volt, azért remélem nem mentem a csajok agyára :)) Aztán vigyázz, mert úgy látszik, senki nincs biztonságban a közelemben ;)

   Törlés
 4. Kedves Petra! Nagyon szép lett a torta, csini vagy :) Igazán nagyon szívesen és Nem, nem mentél az agyamra, örülök, hogy egy aprósággal hozzájárulhattam eme csodás alkalomhoz :)

  VálaszTörlés
 5. Igazi profikkal nem lehet "mellélőni". Nagyon szép lett minden!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük, M@rti, igen, nagyot alkottak a csajok :)

   Törlés
 6. De helyesek vagytok! Sok boldogságot nektek!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szépek vagytok együtt!!:) Gratulálok!:))

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...