2015. augusztus 8., szombat

Minyon /Minion cake

Jaj, már annyira vártam, hogy valaki megkeressen ezzel a figurával! De csak nem akart jönni senki, úgyhogy el is határoztam, hogy majd húgocskámnak csinálok egyet. Aztán Edit kolléganőm beelőzte:) Már évek óta gyártom kisfiának a szülinapi tortákat (a Dínó és a Thomasok neki készültek), és ő most is kikötötte, hogy tőlem szeretne tortát kapni :)
Belül csokikrémes és 6 emelet magas. Asszem ő a Stuart, de a "T" betű a kantárja zsebén a szülinaposra utal. És mi más dekoráció lehetne hozzá, mint egy banán :)I was so eager to make a Minion cake one day! Finally my colleague contacted me with this request. Every year, it is me who bakes the birthday cake for her little son, and this time he even stated, that he wants a cake only from me :) Inside it is chocolate cream and 6 layers high. I guess this is Stuart, but the letter "T" on his overall refers to the name of the birthday boy. And what other decoration could I add, than a banana :) 

5 megjegyzés:

 1. Annyira minyon.... :-DD Képzeld, én is vágytam ilyet készíteni és úgy volt, hogy össze is jön keresztfiamnak, de aztán ebben a hőségben talán még sem... (200 km-t kellene utaztatni..) De ami késik, nem múlik! A Tied SZUPERszónikus!

  VálaszTörlés
 2. Hajrá, várom a tiédet is :) Azért egy lilára még mindig vágyom én is :D

  VálaszTörlés
 3. Ez a torta valami fantasztikus!! Szuper!! Csakis gratulálni tudok, nagyon ügyes vagy. (nem mellesleg, azért szívesen megkóstoltam volna :) )

  VálaszTörlés
 4. Gizi, nagyon örülök, hogy tetszik, jó élmény volt készíteni :)

  VálaszTörlés
 5. Óóó de szuper jóó lett!! Nagyon ügyes vagy!!:)
  Már én is alig várom, hogy csináljak egy minyon tortát :D

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...