Ötlet Anna Olsontól.
Az alap egy 4 tojásos Pavlova, az itt látható recept alapján, a mennyiségek duplázásával.
A töltelék: Annánál gesztenyepüré, nálam 4 e.k. Nutella, 100 ml tejszín, 250g mascarpone, 1 t.k. vaníliás cukor és nagyon kevés porcukor keveréke. További 100 ml tejszín kerül a tetejére, végül fehércsoki reszelékkel díszítjük.
Ha inkább gesztenyével és sütemény formában próbálnád ki, itt találod a receptet :)
Ugly but tasty: 3 layers of Pavlova with Nutella cream cheese. Instant diabetes guaranteed. Original recipe from Anna Olson.
Ezt a hegyet inkább felfalnám, mint megmásznám....vagy megkerülném! :-DD
VálaszTörlésHát felfalni sem egyszerűbb, van benne matéria :D
VálaszTörlésCsúúúúcs :) biztos hogy imádnám :)
VálaszTörlésNagyon guszta lett a Mont Blanc Pavlovád!:)
VálaszTörlésÉppen ilyen tortatartót örököltem drága Édesanyámtól, ami meg volt már vagy 60 éves is (a tortatartó). Sajnos, eltörtem:( Ez sem mostani darab, vagy igen?
Köszönöm Roza! Igen, ez nagyanyai örökség :) és sokkal elegánsabb is, mint a mai műanyagok :)
VálaszTörlés