2011. november 21., hétfő

Maneki neko minitorta / Maneki Neko cake

Na végre elkészültem vele! Túl sok kommentet nem fűznék hozzá, a múltkori leeső piskótadarabokból készült (pár nap hűtős pihi után könnyebb volt vele bánni), ezeket gyúrtam és ragasztottam össze tejszínes mogyorókrémmel, és két adag vajkrémmel vontam be ezt a trutyit J  A színezés wilton zselés festék - első alkalommal kísérleteztem a direkt felvitellel. Van egy ilyen figurám otthon, kicsit nagyobb, mint ez lett, a beállítást és az arányokat arról lestem el, mert 2D-ben itt a gépen olyan furán mutatott. Hogy őszinte legyek,  lehet, hogy nekifutok még egyszer… szerintetek?




Itt látszik, hogy a burkolás nem ment 100%-osan. A mancsa is kicsit kisebb lett, mint terveztem. A barázdákat, miután kialakultak a végtagok egy tompa késsel húztam bele, így lett kicsit 3Dsebb.



Szerettem volna, ha kicsit "figurásabban" néz ki, vagy nem tudom hogy mondjam. Porcelánosabban? Így dettó unidec feje van... Na mindegy, remélem értitek :) 
+ aki nem tudná, mi fán terem, ez a macska, annak egy kis összefoglaló itt :) Mindenkinek hozzon szerencsét!


8 megjegyzés:

  1. Ne bolondozz, nagyon aranyos lett!! :)) Olyan, mint egy kölyökmacska. :))

    VálaszTörlés
  2. Cuki! A bevonás meg szerintem hibátlan! ...és tényleg milyen picike! :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is hibátlan ,nagyon jópofa lett!:-)

    VálaszTörlés
  4. Mondjuk az eredeti figurát nem ismerem, így nem hasonlítgatnám, de szerintem nagyon édes lett! Nekem teljesen porcelános! :-)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nagyon édes! Ne szerénykedj, nagyon tehetséges vagy. A kisfiam azt üzeni: "Nagyon nagyon jó, én is készítenék ilyet ha tudnék."

    VálaszTörlés
  6. Húúú hát ez nagyon aranyos! Nagyon ügyes vagy!
    Szerintem nem látszanak azok a hibák amiket felsoroltál, mindenki sokkal kritikusabb a saját alkotásaival szemben és olyan dolgokat is észrevesz amiket más nem. Nekem nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  7. Ó, de édike! Nagyon cuki! :)))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...