Rendszeresen olvasom a tortás blogokat és úúú-zok meg ááá-zok azon, hogy milyen szép tortákat készítetek (akinek inge, nyugodtan vegye magára :)
Most épp segédmunkás vagyok a saját konyhámban, a tanáraim a különböző alapanyagok és eszközök, a páratartalom a konyhában és a sütőm.
Legnagyobb kritikusom véleményén kívül (aki én magam vagyok) is szívesen fogadom az építő kritikát.
Üdv mindenkinek!
Tejszínhab
Sok sikert! :)
VálaszTörlésKiskukta, köszi! Egyébként pont a te blogod volt az első, amire rábukkantam, méghozzá a gesztenyetortád kapcsán :D Majd egyszer azt is megmutatom, hogy sikerült!
VálaszTörlésÖrülök hogy jöttél hozzám játszani...és én is sok jó kellemes élményt kívánok, tortázáshoz és blogoláshoz egyaránt!!!
VálaszTörlésHű, legalább egy évig nézegettem a blogokat, mire kipróbáltam a pillecukros tortabevonót. Az a torta nagy szerepet játszott abban, hogy később igazi szenvedéllyé vált a tortanázegetés, később készítés.
VálaszTörlésNagy lépés volt a blog elindítása is, akkor nem is gondoltam, hogy ennyi jóban lesz részem általa.
Kívánom, hogy neked is legalább ennyi örömet hozzon a torta-móka! Mivel írni is szeretsz, így külön örömmel várom a bejegyzéseidet!
Feketepillangó, Gabi köszönöm a kedves fogadtatást!
VálaszTörlésJó tőletek tanulni és olvasni benneteket:)
A pillecukros fondant nálam a mumus, vicces történet -mármint utólag- ,ha magamhoz tértem a sokkból, elmesélem nektek :). Most unidec-el kísérletezem, amit szerencsémre előre előállítottak - valahogy úgy képzelem, hogy szorgos kicsi kínaiak ülnek az unidec gyárban,és gyártják az unidecet mint a mikulás segédei az ajándékokat-, de biztosan lesz még ezzel is kalandom, amit megosztok veletek.
Sok sikert az induláshoz! Várjuk a sok szép tortát!
VálaszTörlésKatucikonyha, köszi! Igyekszem! : )
VálaszTörlés