2011. július 26., kedd

Kezdem...

Rendszeresen olvasom a tortás blogokat és úúú-zok meg ááá-zok azon, hogy milyen szép tortákat készítetek (akinek inge, nyugodtan vegye magára :)
Most épp segédmunkás vagyok a saját konyhámban, a tanáraim a különböző alapanyagok és eszközök, a páratartalom a konyhában és a sütőm.
Legnagyobb kritikusom véleményén kívül (aki én magam vagyok) is szívesen fogadom az építő kritikát.
Üdv mindenkinek!
Tejszínhab

7 megjegyzés:

  1. Kiskukta, köszi! Egyébként pont a te blogod volt az első, amire rábukkantam, méghozzá a gesztenyetortád kapcsán :D Majd egyszer azt is megmutatom, hogy sikerült!

    VálaszTörlés
  2. Örülök hogy jöttél hozzám játszani...és én is sok jó kellemes élményt kívánok, tortázáshoz és blogoláshoz egyaránt!!!

    VálaszTörlés
  3. Hű, legalább egy évig nézegettem a blogokat, mire kipróbáltam a pillecukros tortabevonót. Az a torta nagy szerepet játszott abban, hogy később igazi szenvedéllyé vált a tortanázegetés, később készítés.
    Nagy lépés volt a blog elindítása is, akkor nem is gondoltam, hogy ennyi jóban lesz részem általa.
    Kívánom, hogy neked is legalább ennyi örömet hozzon a torta-móka! Mivel írni is szeretsz, így külön örömmel várom a bejegyzéseidet!

    VálaszTörlés
  4. Feketepillangó, Gabi köszönöm a kedves fogadtatást!
    Jó tőletek tanulni és olvasni benneteket:)
    A pillecukros fondant nálam a mumus, vicces történet -mármint utólag- ,ha magamhoz tértem a sokkból, elmesélem nektek :). Most unidec-el kísérletezem, amit szerencsémre előre előállítottak - valahogy úgy képzelem, hogy szorgos kicsi kínaiak ülnek az unidec gyárban,és gyártják az unidecet mint a mikulás segédei az ajándékokat-, de biztosan lesz még ezzel is kalandom, amit megosztok veletek.

    VálaszTörlés
  5. Sok sikert az induláshoz! Várjuk a sok szép tortát!

    VálaszTörlés
  6. Katucikonyha, köszi! Igyekszem! : )

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...